Wellness, adrenalinski ili porodičan odmor – kako da izaberete?

Wellness, adrenalinski ili porodičan odmor - kako da izaberete?

Kopaonik zicara
Odmor u Srbiji turisti mogu uspešno upotpuniti na mnoštvo načina. Bilo da ste ljubitelj aktivnog i adrenalinskog odmora, volite uživanje u wellness i spa pogodnostima ili ipak birate miran i porodičan odmor – budite sigurni da sve ovo, ali i mnogo više Srbija može da vam pruži.


Ako ste u potrazi za wellness odmorom, uputite se u Beograd

apartmani-beograd-smestaj-nekretnine

Mnogobrojne wellness i spa pogodnosti možete osetiti u različitim gradovima naše zemlje. Svakako je da se najbolje usluge mogu pronaći u srpskoj prestonici, budući da veliki broj beogradskih hotela i apartmana nudi usluge ovog tipa. Najpopularniji vid smeštaja u Beogradu jesu apartmani Beograd na dan, od kojih mnogi pružaju i wellness i spa pogodnosti. 

Postojanje ovakvih centara izuzetno je dragoceno za posetioce Beograda, budući da će pružiti turistima pravi i kvalitetan odmor. Neki od najpopularnijih centara jesu Hilton, Public House, Moskva, koji u svom sastavu imaju mnoštvo spa pogodnosti. Ukoliko ipak želite da iznajmite apartman bez takvih pogodnosti, na raspolaganju će biti i mnoštvo izdvojenih, samostalnih centara.

Jedan od najluksuznijih spa centara u Beogradu jeste Saruna Wellness, koji se nalazi na više lokacija u gradu. Ovaj wellness centar sadrži pet različitih sauna, bazene, đakuzi ali i brojne dodatne sadržaje poput tepidarijuma. Osim toga, možete sebi obezbediti i negu lica na različite načine. Pored Saruna Wellness centra, možete uživati i u Papillon Wellness i Spa centru, gde će na raspolaganju biti različiti tretmani.

 

Kopaonik će vam ponuditi autentičan adrenalinski provod

studio-apartman-milmari-resort

Kopaonik je definitivno sinonim za najbolji kako zimski, tako i letnji odmor. Budući da je ovo planina koja je aktivna gotovo svaki dan u godini, ona je odličan izbor za sve one koji vole adrenalinske aktivnosti. Kada su u pitanju zimske aktivnosti na ovoj planini, svakako je da se ističu sankanje i skijanje koji mogu da budu izuzetno uzbudljivi. Osim toga, leti na ovoj planini turisti mogu uživati u mnoštvu kvalitetnih adrenalinskih aktivnosti.

Posebno popularna aktivnost na Kopaoniku jeste vožnja čuvenim vozilom Mountaincart, koje mnogi turisti vole. U pitanju je vozilo sa tri točka koje se vozi po unapred pripremljenoj kopaoničkoj stazi. Vozilo je potpuno bezbedno, a u toku vožnje će vam biti potrebna kaciga, dok će dobar provod biti zagarantovan. 

Još jedna aktivnost u kojoj turisti uživaju jeste bob na šinama, koji predstavlja neku vrstu rolekostera. Ovo je prava letnja planinska atrakcija, a za uživanje u ovoj adrenalinskoj aktivnosti potrebno je obezbediti specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumu. Izuzetno popularan jeste u Tjubing, odnosno posebno izrađena plastična podloga na kojoj je predviđeno spuštanje uz pomoć velikih guma.

Ono što će posebno oduševiti goste na Kopaoniku jesu i smeštajne jedinice, koje se odlikuju izuzetnim kvalitetom i pogodnostima. Kopaonik smeštaj je stranica na kojoj jednostavno možete da pronađete smeštajne jedinice koje odgovaraju baš vašim potrebama. Bilo da ste u potrazi za modernim apartmanima u centralnom delu planine ili ipak tražite kućice u etno stilu na periferiji, budite sigurni da će vam Kopaonik ponuditi sve što vam je potrebno.

Banja Koviljača pružiće vam sjajan porodični odmor

Ova podrinjska lokacija odličan je izbor za porodična putovanja, budući da turistima nudi mnoštvo sjajnih prirodnih i turističkih atrakcija. Sam centar ove banje izuzetno je uređen i ukrašen, a odlikuje ga veliki i izvanredan park. Budući da je ovo jedan od najvećih i najuređenijih parkova u čitavoj zemlji, ovde možete pustiti svoju dečicu da trčkaraju i igraju se na mnogobrojnim igralištima. 

Ukoliko želite da se potpuno opustite u porodičnom okruženju, možete uživati u sauni, turskom kupatilu i bazenima ove banje. Spa centri su ovde itekako dostupni i jeftiniji, a čak i masaže možete pronaći na gotovo svakom koraku. Ono što vam može biti posebno zanimljivo u ovom mestu jeste i njegova okolina, koja je izuzetno bogata. Stoga, zajedno sa svojom porodicom obiđite planinu Gučevo, ali i tok reke Drine. 

Kao i sve ostale usluge, tako su i smeštajne jedinice u Banji Koviljači izuzetno kvalitetne, te ovde lako možete pronaći odličan porodični smeštaj. Bilo da ste u potrazi za većim apartmanom ili kućom, na bilo kojoj lokaciji u banji moći ćete da pronađete sjajan smeštaj. Mnoge smeštajne jedinice u svom sastavu imaju i prostranu terasu, dvorište sa opremom za roštilj i besplatno parking mesto, što će vam dodatno ulepšati boravak.

Bogatstvo Srbije i mnoštvo kvalitetnih turističkih lokacija daju turistima svakodnevno priliku da uživaju u različitim vrstama odmora. Stoga, već sada istražite lokacije u Srbiji, odaberite kvalitetne smeštajne jedinice i organizujte odmor koji ćete pamtiti. 

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn