Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal Apartmani-Nis.rs

Apartmani-Nis.rs omogućuju vam korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Apartmani-Nis.rs portala.

Korišćenjem bilo kog dela Apartmani-Nis.rs portala kao i svih njegovih delova i podsajtova smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korišćenja ove web stranice te prihvataju da koriste sadržaj ove web stranice isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

Apartmani-Nis.rs polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Apartmani-Nis.rs portala i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMENE SADRŽAJA I USLUGA

Apartmani-Nis.rs zadržavaju pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.

LINKOVI KA DRUGIM WEB STRANICAMA

Apartmani-Nis.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca.

Sve sadržaje Apartmani-Nis.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i Apartmani-Nis.rs ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Apartmani-Nis.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Apartmani-Nis.rs portal poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Apartmani-Nis.rs neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Apartmani-Nis.rs mogu u skladu sa zakonom prikupiti određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računru i podaci o Internet provajderu). Ove podatke Apartmani-Nis.rs koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.

Apartmani-Nis.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Apartmani-Nis.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBAVEZE KORISNIKA

Korisnicima Apartmani-Nis.rs portala strogo je zabranjeno:

objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
obavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo naneti štetu drugim korisnicima lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

BLOG

Svaki tekst na Blogu je isključivo stav autora i ne odražava stavove Apartmani-Nis.rs Autor bloga može puniti svoj blog sadržajem koji želi, bilo da se radi o tekstu, foto ili video materijalu. Autor bloga može da komentariše tekstove drugih blogera, kao i da odgovara na komentare na svojim blogovima. Neregistrovani korisnici Bloga ne mogu pisati svoje blogove ali mogu da šalju komentare na tekstove registrovanih blogera.

Zabranjeno je objavljivanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i međunarodne propise. Takođe, strogo je zabranjeno objavljivanje tekstova i komentara koji su uvredljivi, vulgarni, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način. Nije dozvoljeno objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje član Bloga zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim osobama.

Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Na Blogu nije dozvoljeno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom; svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične štetne kompjuterske programe.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Apartmani-Nis.rs zadržavaju pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovorne za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama