Apartmani u Nišu sa djakuzijem

Apartmani u Nišu sa djakuzijem

djakuzi u apartmanu u nisu Nar

Poslednjih godina su sve traženiji luksuzniji apartmani u svetu ali i kod nas. Možda zbog ubrzanog životnog tempa, svi smo željni kvalitetnog odmora koji ćemo pamtiti.
Da li je to beg u prirodu ili neki izlet do obližnjeg grada svejedno je, važno je da se uživa. Kad smo kod uživanja Nišlije su poznate to meraku koji nema cenu. Upravo iz tih razloga mislimo da je ponuda luksuznijeg smeštaja ono što svima treba a već se pokazalo kao tačno. I ako tek neznatno skuplji od klasičnih hostela a opet mnogo jeftiniji od hotelskog smeštaja naši apartmani nude Vam luksuz kakav zaslužujete. Trenutno u ponudi imamo šest apartmana sa djakuzijem – hidromasažnom kadom u spavaćoj sobi! Da vam ugođaj bude potpun!

Napomenućemo da ukoliko već danas znate Vaš termin dolaska, pozovite nas i napravićemo predrezervaciju kako bi apartman ili stan na dan sačuvali za Vas. Još jedno od prijatnih iznenađenja je da u ponudi imamo i dekorisanje apartmana balonima ili svećama ili možda laticama ruža…sve to je moguće uz doplatu a više informacija možete dobiti na naš telefon

djakuzi u sobi

Napomena: Ako ste internet pretragom došli na ovu stranicu onda ste na pravom mestu jer samo kod nas na jednom mestu možete naći najbolju ponudu apartmana u Nišu sa djakuzi kadama na jednom mestu i ponuda se stalno ažurira!

Svi naši luksuzni apartmani koji su trenutno u ponudi nalaze se u centru grada i izdvajamo apartman sa velikom hidromasažnom kadom, i dva sa nešto manjom ništa manje konfornom:

NAR Royalton Apartments ovde posebno izdvajamo delux apartman br 40. kao i apartman broj 63

President Luxury Apartment

Apartment Nalis

Apartment Wonderland Spa

Apartment Wonderland Spa 2

Delux Apartman sa djakuzijem

Možemo se pohvaliti da je veliki broj parova iskazao zadovoljstvo nakon boravka u našim apartmanima, vrlo često vraćajući se ponovo u baš te iste apartmane. Ostavljajući svakodnevne probleme sa strane, uz opuštanje u penušavoj kupci i isključen mobilni telefon uživanje može da počne!

Zato, pozovite još danas i po povoljnim cenama provedite nezaboravne trenutke jer u životu treba i uživati 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest