Politika privatnosti

▪ Dobrodošli na web sajt www.apartmani-nis.rs. Kreirali smo „Politiku privatnosti“ kako bi svi naši posetioci razumeli način prikupljanja, upotrebe, povezivanja, objavljivanja i korišćenja ličnih podataka. Veći deo našeg sajta možete da koristite bez ostavljanja bilo kakvih ličnih podataka koji vas identifikuju. U cilju pružanja informacije ili usluge koju od nas zahtevate u određenim situacijama, potrebne su nam dodatne informacije o vama. Kako bi se osigurala bezbednost informacija koje delite s nama, zalažemo se za poslovanje u skladu sa sledećim principima:

▪ Obrađujemo i prikupljamo lične podatke koje korisnik dobrovoljno deli s nama, putem ostavljanja na sajtu za određenu uslugu koju sajt pruža.

▪ Dve osnovne vrste informacija prikupljamo od korisnika web sajta Apartmani-Nis:

1. Lični podaci – informacije koje dobrovoljno pružaju posetioci našeg sajta (na primer: ime, mejl adresa i druge kontakt informacije).

2. Nepersonalizovane informacije se prikupljaju kroz „kolačiće“ i daju nam uvid u način na koji posetioci koriste naš sajt. „Kolačići“ su male datoteke koje se šalju na vaš web pretraživač i skladište na hard disk vašeg računara, a koriste se, između ostalog, da identifikuju računar ili uređaj u trenutku prijave na sajt i zbog potvrde IP adrese korisnika. Ovakvi statistički podaci su anonimni i ne sadrže nikakve lične podatke. Ove informacije koristimo kako bi se osiguralo što kvalitetnije funkcionisanje web sajta Apartmani-Nis.

▪ Promenom podešavanja na vašem web pretraživaču možete aktivirati opciju obaveštavanja u slučaju skladištenja „kolačića“ na računar. Takođe, promenom podešavanja možete aktivirati opciju da vaš pretraživač ne prihvata „kolačiće“ sa ovog sajta. Međutim, u slučaju odabira te opcije biće vam onemogućen pristup nekim stranicama i korišćenje određenih funkcija na sajtu.

▪ Informacije koje dajete o sebi čuvaju se sve dok postoji i sama baza podataka, osim ukoliko ne zatražite njihovo uklanjanje.

▪ Vaša bezbednost u web saobraćaju naš je prioritet. Statistika koju prikupljamo na web sajtu nećemo prodavati, deliti ili na bilo koji način distribuirati nekoj trećoj strani, bez vaše izričite dozvole. „Apartmani-Nis“ može distribuirati prikupljene podatke trećim licima samo uz vašu dozvolu, ali i ako to zakon nalaže. Maloletnim posetiocima zabranjeno je ostavljanje ličnih informacije bez dozvole roditelja ili staratelja.

▪ Naš sajt sadrži linkove ka drugim web sajtovima. Od trenutka kada napustite našu web adresu, „Apartmani-Nis“ ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj, sigurnost i uslove korišćenja drugih sajtova.

▪ U bilo kom trenutku možete tražiti da vam obezbedimo pristup ličnim podacima koje smo o vama prikupili. Takođe, možete zahtevati da se ti podaci isprave ili da budu izbrisani. Budite uvereni da vašu privatnost shvatamo izuzetno ozbiljno i nameravamo da preduzmemo sve napore kako bi vaša privatnost ostala nenarušena.

Datum stupanja na snagu „Politike privatnosti“: Jun 2019. godine